Oslobođena nova mjesta za hrvatske navijače

U prodaji dodatni kontingent ulaznica za Rusiju

11.11.2021.

U prodaji dodatni kontingent ulaznica za Rusiju
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez obavještava sve zainteresirane gledatelje kako je danas u prodaju pušteno još 710 ulaznica za sektor B zapadne tribine stadiona Poljud za utakmicu Hrvatska - Rusija.

Nakon što je Ruski nogometni savez dostavio informaciju o malom broju prodanih ulaznica za sektor predviđen za ruske navijače, HNS je tražio i dobio odobrenje MUP-a za smanjivanje tzv. "buffer" zone u sektoru B zapadne tribine, što je oslobodilo još 710 ulaznica za prodaju za hrvatske navijače.

Ulaznice se mogu kupiti na PORTALU ZA ULAZNICE HNS-a. 

Cijene navedenih ulaznica su 150 kuna u pretprodaji (do 13. studenoga) odnosno 200 kuna na dan utakmice, a mogu se kupiti do prodaje svih raspoloživih ulaznica.

Napominjemo da je narednih dana moguće da se, osim ovog kontingenta, u sustavu pojave i manji brojevi ulaznica za sve sektore, što se dogodi kada pojedinačne rezervacije/kupnje nisu plaćene u predviđenom roku, pa se te ulaznice ponovno vraćaju u sustav.

Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Zbog posebnih epidemioloških mjera na tribinama, jedna osoba može kupiti do četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznice, pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.

Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.

SVE OSOBE KOJE DOLAZE NA STADION SA SOBOM TREBAJU IMATI EU DIGITALNU COVID POTVRDU.

Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja.

Svi navijači koji nisu cijepljeni i/ili nisu preboljeli COVID-19 mogu obaviti testiranje i potom dobiti EU digitalnu COVID potvrdu u svim testnim centrima koji upisuju testiranja u Centralni registar COVID-19 testiranja. Popis takvih testnih centara te dodatne informacija o testiranjima možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/svi-testni-centri-u-republici-hrvatskoj/763

HNS je također omogućio opciju testiranja putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion. Cijene, mjesto i radno vrijeme svih punktova za testiranje možete pronaći OVDJE.

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri