Hrvatska ponovno na Svjetskom prvenstvu

Kustić: "Čestitke reprezentaciji na uspjehu, hvala navijačima na potpori"

15.11.2021.

Kustić: "Čestitke reprezentaciji na uspjehu, hvala navijačima na potpori"
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je čestitke igračima i stožeru hrvatske A reprezentacije na plasmanu na FIFA Svjetsko prvenstvu u Kataru.

Kustić je izrazio oduševljenje viđenim u Splitu:

"Od srca čestitam izborniku Zlatku Daliću i njegovom stožeru te našim reprezentativcima predvođenima kapetanom Modrićem na plasmanu u Katar, što je izuzetno značajan uspjeh za hrvatski nogomet i naš Savez. Iza nas su zahtjevne kvalifikacije, obilježene i tom nesretnom pandemijom, i zato je ovaj izravni plasman još vrjedniji. Svaka čast Vatrenima na onome što su prikazali protiv Rusije jer su u zaista teškim uvjetima pokazali nevjerojatno srce, želju i strast, ali i iznimnu tehničku kvalitetu. Rusija tome nije mogla parirati, i zaista bi bila nogometna nepravda da na kraju nismo slavili jer smo u ovih 10 utakmica pokazali da smo najbolja momčad u skupini."

Predsjednik Saveza zahvalio je potom i svim gledateljima:

"Iako nas vrijeme sve skupa nije poslužilo, ni taj pljusak nije mogao spriječiti slavlje Hrvatske. Hvala svim navijačima na sjajnoj potpori, nosili su nas kad je bilo teško i vjerovali zajedno s reprezentacijom da ćemo na kraju doći do tog zlata vrijednog pogotka. Hvala i svima iz organizacije na uloženom velikom trudu da utakmica bude na najvišoj razini. Prigodno je da aktualni svjetski doprvaci budu sudionici narednog Svjetskog prvenstva, a sada imamo godinu dana vremena uživati, i putem se ozbiljno pripremati za najveći nogometni spektakl na svijetu. Čestitke svima!"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri