Šest od šest

Bišćan: "Dečki su fenomenalna grupa, od prvog dana rade na sebi i na zajedništvu"

16.11.2021.

Bišćan: "Dečki su fenomenalna grupa, od prvog dana rade na sebi i na zajedništvu"
Foto: Josip Brekalo/NK Istra 1961

Izbornik Hrvatske U-21 Igor Bišćan nije skrivao zadovoljstvo nakon šeste pobjede svoje momčadi u šestoj kvalifikacijskoj utakmici, na gostovanju kod Austrije (3:1).

Mirnoća i samopouzdanje 

"Austrija je ozbiljan suparnik, a mi smo se dobro pripremili i dobro ušli u utakmicu, stvarali smo im probleme. U prvom smo poluvremenu napravili velik dio posla, primirili ih, postigli fenomenalan prvi, a potom i drugi pogodak. S obzirom da nije bilo puno šansi ni s jedne niti s druge strane, ti su nam pogoci dali mirnoću i samopouzdanje da susret na dobroj razini privedemo kraju. Doduše, nakon njihovog pogotka malo smo pali i izgubili kontrolu i prelako im dopustili dolazak u zonu udarca. Bila je to zahtjevna utakmica, ali na kraju moram biti jako zadovoljan, i ovom utakmicom i svime onime što smo do sada napravili"

Rad i zajedništvo

"Dečki su stvarno fenomenalna grupa, od prvog dana rade na sebi i na zajedništvu i užitak je biti s njima i gledati ih. Oni su momčad koja je spremna uložiti maksimalni trud i napor kako bi ostvarila ciljeve, danas su protiv suparnika čije su prednosti trka i agresija ne samo parirali, nego i dominirali. To je dokaz koliko su ozbiljni i koliko ima potencijala u njima"

Nastavak kvalifikacija u ožujku

"Nastojat ćemo pobijediti i u svakoj sljedećoj utakmici pa ćemo vidjeti što će nam to donijeti. Slijede nam Austrija i Finska, dvije opet teške utakmice, no ne možemo biti ništa drugo nego optimisti. Dečki su pokazali da imaju kvalitetu i mentalitet za uspjeh"

Navijačka potpora u Riedu

"Lijepo je doći ovako na gostovanje i imati podršku, zahvaljujemo navijačima i vjerujem da smo im svojom igrom uljepšali večer i odužili im se na najbolji mogući način"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri