Nastaviti istim putem

Kačavenda: "Po tri boda u svakom susretu", Franjić: "Postavili smo se pobjednički"

17.11.2021.

Kačavenda: "Po tri boda u svakom susretu", Franjić: "Postavili smo se pobjednički"
Foto: oefb.at

Prva dva pogotka mlade reprezentacije na kvalifikacijskom gostovanju u Austriji (3:1) postigli su Lukas Kačavenda i Bartol Franjić, koji su poslije utakmice podijelili svoje dojmove.

Lukas Kačavenda

"Pobjeda je najvažnija, sretni smo s nova tri boda, po njih idemo u svakoj utakmici. Za svaku se utakmicu jednako pripremamo. Kod 3:0 malo smo posustali, Austrijanci su krenuli u napad, a mi smo se povukli. To nas je koštalo u nekim situacijama, ali sveukupno smo zadovoljni svojom igrom"

Bartol Franjić

"Možemo biti ponosni na najbolji hrvatski rezultat u povijesti kvalifikacija za Europsko prvenstvo U-21, šest pobjeda u prvih šest utakmica. Moramo biti sretni i zadovoljni te nastaviti istim putem dalje. Poslije trećeg pogotka malo smo se opustili, a Austrijanci su tada pokazali koliko mogu biti opasni, što u prvom poluvremenu nije bio slučaj. Srećom, nisu uspjeli postići drugi pogodak. Došli smo u Austriju sa svih pet pobjeda i morali smo se postaviti pobjednički, kao prvoplasirana momčad skupine, i tražili smo novu pobjedu kako bismo si otvorili vrata odlaska na Europsko prvenstvo. Sada moramo biti spremni na nove izazove"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri