Skupština NS-a Karlovačke županije

Dariju Mrzljaku novi četverogodišnji mandat

07.12.2021.

Dariju Mrzljaku novi četverogodišnji mandat

Na redovnoj izbornoj sjednici Skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije dosadašnji predsjednik Dario Mrzljak dobio je kao jedini kandidat novi četverogodišnji mandat. 

 

Dopredsjednici su također isti, Krešimir Perković i Željko Berislavić. U Izvršni odbor izabrani su Neven Bastaja, Željko Berislavić, Krešimir Perković, Dražen Frklić, Igor Jelić, Igor Katušin, Danijel Tomačić, Dalibor Turkalj, Ivan Sopčić i Igor Pavlačić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zvonko Luketić, a članovi su Miroslav Podvorac i Tomislav Zorinić.

Navodeći planove za iduće četiri godine Dario Mrzljak izdvojio je izgradnju terena s umjetnom travom na području Karlovačke županije, radit će se na tome da županijski nogomet u svojim centrima dobije još četiri profesionalca, pokušat će se pokrenuti sportska ambulanta, a i dalje će se pomagati klubovima u okviru mogućnosti.

Sjednici su kao gosti prisustvovali visoki dužnosnici Hrvatskog nogometnog saveza, dopredsjednik Nenad Črnko, član Izvršnog odbora Davor Ivić, koordinator natjecanja Neven Šprajcer i predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri