Aktivnosti KNS HNS-a

Održan sedmi seminar sudaca osnovne razine

08.12.2021.

Održan sedmi seminar sudaca osnovne razine
Foto: Arhiva HNS

U organizaciji Mentorske komisije KNS-a Hrvatskog nogometnog saveza u prostorijama iste i na terenima NK-a Sesvete održan je sedmi seminar sudaca osnovne razine.

 

Program je, uz podršku stručnih suradnika, u cijelosti provela Mentorska komisija KNS HNS-a, a na seminaru je sudjelovalo šezdesetak sudaca četvrte skupine, koji su prethodno zadovoljili na regionalnim provjerama. Polaznici seminara trebali su prezentirati osobno inicijalno stanje, odnosno potvrdu spremnosti napredovanja na liste Treće HNL. Tijekom održavanja seminara svi sudionici pridržavali su se propisanih epidemioloških mjera.

Foto: Arhiva HNS

Ciljevi i zadaci seminara ticali su se unaprjeđenja polaznika seminara stručnim savjetima i nadzorom, prezentacije informacija vezanih uz napredovanje u treću skupinu sudaca, informiranja sudaca u kontekstu programa treninga, sportske prehrane i prevencije ozljeda nogometnih sudaca, prilagodbe standardima viših liga i uočavanja trenutnih nedostataka, odnosno edukacijske primjene pravila nogometne igre.

Foto: Arhiva HNS

Polaznici seminara tijekom istog su odradili testiranja u poznavanju pravila nogometne igre (online testiranje) i fitness testove SDS (A lista) i ARIET (B lista).

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri