Skupština NS-a PSŽ

Dragi Luciću novi predsjednički mandat

10.12.2021.

Dragi Luciću novi predsjednički mandat
Foto: Arhiva HNS

Drago Lucić ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije na redovnoj Izbornoj skupštini, održanoj u Pleternici u multimedijalnoj dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica.

 

Za dopredsjednika je izabran Tomislav Čabraja, a uz njega, članovi Izvršnog odbora su Zdravko Novak, Josip Solić, Vlado Gazić, Ivica Malnar i Jurica Matijević. U sastav novog Nadzornog odbora izabrani su Dario Lončarević, Marko Markota i Darko Pančić.

“Siguran sam da ćemo zajedno u predstojećem razdoblju raditi na boljitku nogometa u Požeško-slavonskoj županiji, ali i šire”, istaknuo je Drago Lucić i čestitao izabranima na novim funkcijama, gostima na dolasku, a svim sudionicima Skupštine i njihovim obiteljima poželio čestit Božić, uz puno sreće i zdravlja u 2022. godini. Na skupštini su većinom glasova prihvaćeni prijedlozi programa rada i financijskog plana prihoda i rashoda Županijskog nogometnog saveza za 2022. godinu.

Skupštinu su svojim prisustvom uveličali visoki dužnosnici Hrvatskog nogometnog saveza, predsjednik Marijan Kustić, dopredsjednici Slavko Prišćan i Mario Smodlaka, koordinator natjecanja Neven Šprajcer i predsjednikovi savjetnici Zorislav Srebrić i Stjepan Merkaš.

Foto: Arhiva HNS

“Svi članovi Izvršnog odbora daju nam veliku podršku, a svi mi zajedno želimo ulagati u nogometnu bazu koja je temelj svega. Velika smo nogometna obitelj koja radi timski, a bez vas, ljudi na terenu, to ne bi bilo moguće. U Pleternici smo održali sjednicu Izvršnog odbora, što nije slučajno, na taj smo način dali podršku vama i predsjedniku Dragi Luciću”, poručio je prvi čovjek hrvatskog nogometa, Marijan Kustić, poželjevši nogometnim djelatnicima i klubovima na području Požeško-slavonske županije dobre rezultate u idućoj godini.

Predsjednik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije, Drago Lucić, zahvalio je HNS-u na svemu dosad učinjenom, a predsjedniku Marijanu Kustiću uručio prigodne darove.

Prigodnim pozdravnim riječima prisutnima su se obratili zamjenik gradonačelnice, Domagoj Katić, i zamjenik županice, Ferdinand Troha, a na Skupštini je bio nazočan i predsjednik županijske Sportske zajednice, Vlado Drkulec. U uvodnom dijelu Skupštine prikazan je kratki videofilm u kojem su prikazane aktivnosti Saveza u proteklom razdoblju.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri