Prestižan izbor

Josip Suton dobitnik Trofeja CROfutsal

11.01.2022.

Josip Suton dobitnik Trofeja CROfutsal
Foto: Drago Sopta/HNS

Josip Suton najbolji je igrač futsala u Hrvatskoj u 2021. godini, u izboru za Trofej CROfutsal istoimenog specijaliziranog portala, posvećenog hrvatskom futsalu.

 

U tradicionalnom izboru, u kojem o najboljem igraču Hrvatske odlučuju stručni žiri, novinarski žiri i čitatelji portala CROfutsal, Josip Suton dobio je najviše bodova (11) i slavio ispred Darija Marinovića (10) i prošlogodišnjeg pobjednika Žarka Luketina (10).

Josip Suton dobio je većinu glasova (27) stručnog žirija, ispred Marinovića (16), Luketina (14) i Franca Jelovčića (14), a novinarski žiri je najveći broj glasova dao Marinoviću (22), ispred Luketina (20), Jelovčića (15), Josipa Sutona (10) i Stjepana Perišića (10). O pobjedniku su na kraju odlučili čitatelji, koji su najvećim brojem glasova nagradili Ivana Gotovca (389), a zbrojem bodova obaju žirija i čitatelja laureat je postao Josip Suton, osvojivši prvi put Trofej CROfutsal.

U stručnom žiriju sudjelovali su Marinko Mavrović, izbornik hrvatske A reprezentacije, i Duje Maretić, njegov pomoćnik u A reprezentaciji i izbornik hrvatske U-19 reprezentacije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri