Povoljnija cijena

Otvorena pretprodaja loyalty kripto tokena VATRENI

20.01.2022.

Otvorena pretprodaja loyalty kripto tokena VATRENI
Foto: Arhiva HNS

Od danas je službeno otvorena pretprodaja VATRENI tokena! Milijuni vjernih navijača Hrvatske od danas imat će više prilika za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a i drugim mogućnostima koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena VATRENI.

Cijena tokena u pretprodaji je 10% povoljnija te se može kupiti po cijeni od 0,9 dolara s minimalnim ulogom od 500 dolara.

Period pretprodaje traje do otvorenja službene prodaje*, kada će cijena tokena iznositi 1 dolar s minimalnim ulogom od 25 dolara.

VATRENI token se može kupiti direktno na linku: https://tokenapp.biznisport.com/offers/pretprodaja

Na web stranici se je potrebno ulogirati (napraviti vlastiti račun) kako bi se omogućila kupnja VATRENI tokena. Potom pratiti jednostavne upute. Na istoj stranici će se kasnije nalaziti i aplikacija, koja će omogućiti lakše kupovanje i razmjenu.

Na ekranu PORTFOLIO može se provjeriti uplaćeni ulog i broj kupljenih tokena. O svim daljnjim koracima korisnici će biti direktno obaviješteni.

Sustav za plaćanje RAMP provodi standardne provjere identiteta i prikuplja podatke za sprječavanje pranja novca te se od korisnika traži da prođu kroz propisani regulativni postupak za kupovinu tokena koji je oblik kriptovalute.

Za bilo kakve poteškoće ili pitanja, korisnici se slobodno mogu obratite na [email protected].

S obzirom na velike gužve na platformi, plaćanje/transakcija može biti malo otežana.

Važna napomena:

VATRENI token je po svojoj naravi kriptovaluta. Ulaganje u kriptovalute izrazito je riskantno i u njega se ne bi trebao upuštati nitko tko ne raspolaže s dovoljno znanja. Tržište kriptovaluta samo je dijelom regulirano pa eventualni ulagači ne mogu računati na sve vidove zaštite koji bi im možda bili dostupni na klasičnom financijskom tržištu. Ako ne vladate suvereno materijom na način da znate zaprimiti kriptovalute na digitalni novčanik i sigurno ih držati, nemojte se upuštati u ulaganja u kriptovalute.

*zadržavamo mogućnost zatvaranja pretprodaje prije isteka vremena

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri