Pripreme za turnir u Dohi

Dalić održao sastanak sa stožerom

25.02.2022.

Dalić održao sastanak sa stožerom
Foto: HNS

Izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, održao je u četvrtak u sjedištu HNS-a sastanak s članovima stručnog stožera Vatrenih.

Uz izbornika Dalića, na sastanku su sudjelovali tehnički direktor Stipe Pletikosa, pomoćnici Ivica Olić, Mario Mandžukić i Dražen Ladić, trener vratara Marjan Mrmić, kondicijski trener prof. dr. Luka Milanović te team managerica Iva Olivari, dok su opravdano odsutni bili Vedran Ćorluka i Marc Rochon.

Foto: HNS

Dalić je sa suradnicama razgovarao o predstojećoj akciji A reprezentacije koju u ožujku čeka prvo okupljanje nakon studenog 2021. godine i uspješnog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Katar. Hrvatska će u ožujku boraviti u Dohi gdje će odigrati prijateljske utakmice protiv Slovenije i Bugarske.

"Iako smo i inače u stalnom kontaktu, dobro je kad se uspijemo i uživo ovako okupiti i razgovarati o onome što nas čeka. Drago mi je vidjeti kod svih članova stožera da su puni energije, entuzijazma i optimizma uoči okupljanja u ožujku kojem se svi jako radujemo. Pratimo detaljno naše igrače, razmišljamo kako najbolje iskoristiti ovo okupljanje u Dohi i na terenu i izvan terena, i vjerujem da ćemo tamo postaviti dobre temelje za sve ono što nas čeka u nastavku godine", izjavio je izbornik Dalić.

Izbornik je s članovima stožera navečer uživo pratio utakmicu Dinama i Seville u okviru Europske lige, u kojoj je hrvatski prvak uz pobjedu od 1:0 ipak ispao iz daljnjeg natjecanja nakon ukupnih 3:2 za španjolskog predstavnika.

Foto: HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri