Širom otvoriti vrata EP-a

Franjić: "Dobra atmosfera je ključ svakog uspjeha"

28.03.2022.

Franjić: "Dobra atmosfera je ključ svakog uspjeha"
Foto: Mario Ćužić

Polivalentni mladi reprezentativac Bartol Franjić u Varaždinu iščekuje novi kvalifikacijski ispit, domaći susret s Finskom u utorak.

Između Austrije i Finske

"Analizirali smo Austriju; bila je to tvrda, ratnička utakmica i nažalost nismo postigli taj pogodak da si još više olakšamo put prema Europskom prvenstvu. Dat ćemo sve od sebe da sada pobijedimo Finsku i širom si otvorimo vrata. Austrija sada mora pobijediti Norvešku i nadam se da će nam pobjedom olakšati posao" 

Čvrsti blok

"U obrani smo držali čvrsti blok, nismo dopustili Austriji gotovo niti jednu ozbiljniju šansu. Nedostajalo je više prigoda za pogodak, odnosno taj pogodak da okrunimo nastup"

Pobjeda u Finskoj

"Propustio sam taj nastup, ali naravno da sam pratio utakmicu. Bili su loši vremenski uvjeti, no srećom smo zabili dva gola i pobijedili. Ta nam je gostujuća pobjeda puno značila i s velikom vjerom možemo ući u susret s Finskom kod kuće"

Dobra atmosfera

"Dobra atmosfera je ključ svakog uspjeha, odlična smo grupa igrača, ginemo jedni za drugoga, igramo kao ekipa. To je pokazatelj ovakvog rezultata"

Usporedba s Igorom Bišćanom

"Velika nam je čast i privilegija raditi s takvim izbornikom, čovjekom koji je imao takvu karijeru. Možemo mnogo naučiti od njega. Drago mi je da me se uspoređuje s njime, ali preda mnom je još dugačak put. Nadam se da ću imati barem približnu karijeru - moram raditi svaki dan pa će i to doći, korak po korak"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri