Edukacija edukatora trenera

Mentori i edukatori Nogometne akademije HNS-a sudjelovali na Uefinoj radionici u Gdanjsku

12.04.2022.

Mentori i edukatori Nogometne akademije HNS-a sudjelovali na Uefinoj radionici u Gdanjsku
Foto: HNS

Mentori i edukatori Nogometne akademije Hrvatskog nogometnog saveza sudjelovali su u Gdanjsku na Uefinoj SHARE radionici pod nazivom Edukacija edukatora trenera.

 

Na radionici su, uz voditelje edukacija i edukatore iz Austrije, Švedske, Estonije, Češke, Turske i Poljske, ispred Nogometne akademije HNS-a sudjelovali ravnatelj Boris Kubla, odnosno mentori i edukatori Tomislav Gričar, Zdravko Marić, Jozo Bebić i Damir Jagačić.

Glavne teme radionice ticale su se razmjene iskustava, novih trendova u edukaciji, edukaciji edukatora trenera, praktičnih primjera u edukaciji, odnosno novih smjernica u radu edukatora. Radionicu su vodili Uefini mentori Ruud Docter, Ghenadie Scurtul, Dariusz Pasieka i Les Howie.

Edukacija, ali i cjeloživotno usavršavanje edukatora i mentora od ključnih su smjernica za edukacijske odjele u Uefinoj Trenerskoj konvenciji, čiji je potpisnik i Hrvatski nogometni savez. Ista, prema konvenciji, postaje obavezna od sezone 2023./24. godine, za što se intenzivno priprema i Nogometna akademija HNS-a.

Foto: HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri