Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS > Ulaznice

HNK Rijeka - HNK Hajduk

Informacije o
prodaji ulaznica za
finale SuperSport HNK

22.04.2022.
Informacije o prodaji ulaznica za finale SuperSport HNK
foto: Drago Sopta/HNS
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Instagram
 • Weibo
 • RSS

U finalu ovosezonskog izdanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa sastaju se HNK Rijeka i HNK Hajduk, a ulaznice su dostupne preko klubova finalista.

Finalna utakmica SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa bit će odigrana 26. svibnja na stadionu Poljud, s početkom u 19 sati. Ulaznice za dvoboj Rijeke i Hajduka bit će dostupne po sljedećim cijenama:

Tribina Sjever: 90 kuna
Tribina Jug: 90 kuna
Tribina Istok: 120 kuna
Tribina Zapad: 150 kuna

Ulaznice za navijače klubova finalista (po 20% kapaciteta stadiona za navijače svakog kluba) bit će dostupne direktno putem klubova, dok će prodaju ulaznica za javnost (50% kapaciteta stadiona) organizirati tehnički domaćin na stadionu Poljud, HNK Hajduk.

Prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima Hajduka

Od ponedjeljka, 25. travnja, pravo prvokupa za sektore koji su rezervirani za navijače HNK Hajduk imat će pretplatnici kluba. 

Hajdukovi pretplatnici ulaznice mogu kupiti putem interneta, u Odjelu za članstvo na Poljudu (radnim danom od 8 do 20 sati te u subotu, 30. travnja, od 8 do 14 sati), Hajduk Fan shopu Joker (svakim danom od 9 do 21 sati) te na prodajnim mjestima Ticketshopa (Tisak media) do 30. travnja u 23:59 sati.

Više pojedinosti o prodaji na službenim stranicama Hajduka

Prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima Rijeke

Navijačima Rijeke na raspolaganju će biti sektori A, B, C i D po sljedećim cijenama:

Sektor A: 90 kn
Sektor B: 120 kn
Sektor C i D: 150 kn

Prodaja počinje u srijedu, 27. travnja, a blagajne HNK Rijeka će do 2. svibnja raditi od srijede do petka od 16 do 21 sati te u subotu od 9 do 13 sati. Od 2. svibnja radno vrijeme blagajni bit će od ponedjeljka do petka od 16 do 21 sati.

Za kupnju ulaznica potrebno je predočiti osobni dokument s fotografijom te neće biti dostupna internetska prodaja ulaznica za sektore namijenjene navijačima Rijeke.

Više pojedinosti o prodaji na službenim stranicama Rijeke

Prodaja ulaznica za javne sektore

Slobodna prodaja ulaznica započet će 2. svibnja u 8 sati. Ulaznice će biti dostupne na internetskoj stranici  ulaznice.hajduk.hr, u Odjelu za članstvo na Poljudu (svaki radni dan od 8 do 20 sati), u Hajduk Fan shop Joker (svaki dan od 9 do 21 sati) te na prodajnim mjesta Ticketshopa (Tisak media).

 • Informacije o kupnji ulaznica za utakmice Vatrenih u Ligi nacija

  16.05.2022.

  Informacije o kupnji ulaznica za utakmice Vatrenih u Ligi nacija

  U ponedjeljak, 16. svibnja s početkom u 12:00 sati počinje prodaja ulaznica za četiri lipanjske utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u sklopu novog izdanja Uefine Lige nacija. Hrvatska...

 • Završena prodaja ulaznica za finale HNK

  20.05.2022.

  Završena prodaja ulaznica za finale HNK

  U petak 20. svibnja u 12:00 sati istekao je rok za kupnju ulaznica za finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa za navijače HNK Rijeka, čime je službeno okončana prodaja ulaznica. Sukladno dogovoru...

 • Osiguran broj ulaznica samo za vlasnike VATRENI tokena!

  19.05.2022.

  Osiguran broj ulaznica samo za vlasnike VATRENI tokena!

  Vlasnici loyalty kripto tokena VATRENI mogu iskoristiti svoj prvi benefit - osigurati si ulaznice za Ligu nacija na linku: https://token.hns-cff.hr/ Vjernost se uvijek nagrađuje! Uz svaku kupovinu...

 • Rasprodane sve ulaznice iz javne prodaje

  03.05.2022.

  Rasprodane sve ulaznice iz javne prodaje

  Sve ulaznice za finale Hrvatskog nogometnog kupa između Rijeke i Hajduka 26. svibnja u Splitu, koje su bile dostupne u javnoj prodaji, kao i one iz kvote Hajduka, rasprodane su.   Budući da je HNK...

Učitaj više