Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Prijateljski odnosi

Predsjednik Kustić
ugostio veleposlanika
Irana

18.05.2022.
Predsjednik Kustić ugostio veleposlanika Irana
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je u sjedištu Saveza veleposlanika Islamske Republike Iran u Republici Hrvatskoj, Nj.E. g. Parviza Esmaeilija.

Kustić i Esmaeili razgovarali su o nogometnoj suradnji između Hrvatske i Irana i promociji prijateljstva ovih dvaju naroda.

“Zahvaljujem gospodinu Esmaeiliju na poštovanju koje je iskazao prema hrvatskom nogometu. Nastavit ćemo njegovati tradiciju bliskih odnosa dvaju prijateljskih naroda i idućom prilikom nastaviti još konkretnije razgovarati o suradnji. Ujedno koristim priliku čestitati Iranu plasman na Svjetsko prvenstvo i zaželjeti mu puno sreće u Kataru, a posebno me raduje činjenica da je za to veliko rezultatsko dostignuće zaslužan hrvatski stručnjak na izborničkoj poziciji, Dragan Skočić", izjavio je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

foto: Drago Sopta/HNS


Sastanku je prisustvovao i izvršni direktor HNS-a, Tomislav Svetina, a u delegaciji iranskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj bili su i prvi veleposlanikov savjetnik, Abdolhossein Hassan Nejad, odnosno prevoditelj za hrvatski i perzijski, Bijan Allaei.

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Danska

22.09.2022.