Prijateljski odnosi

Predsjednik Kustić ugostio veleposlanika Irana

18.05.2022.

Predsjednik Kustić ugostio veleposlanika Irana
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je u sjedištu Saveza veleposlanika Islamske Republike Iran u Republici Hrvatskoj, Nj.E. g. Parviza Esmaeilija.

Kustić i Esmaeili razgovarali su o nogometnoj suradnji između Hrvatske i Irana i promociji prijateljstva ovih dvaju naroda.

“Zahvaljujem gospodinu Esmaeiliju na poštovanju koje je iskazao prema hrvatskom nogometu. Nastavit ćemo njegovati tradiciju bliskih odnosa dvaju prijateljskih naroda i idućom prilikom nastaviti još konkretnije razgovarati o suradnji. Ujedno koristim priliku čestitati Iranu plasman na Svjetsko prvenstvo i zaželjeti mu puno sreće u Kataru, a posebno me raduje činjenica da je za to veliko rezultatsko dostignuće zaslužan hrvatski stručnjak na izborničkoj poziciji, Dragan Skočić", izjavio je predsjednik HNS-a, Marijan Kustić.

Foto: Drago Sopta/HNS


Sastanku je prisustvovao i izvršni direktor HNS-a, Tomislav Svetina, a u delegaciji iranskog veleposlanstva u Republici Hrvatskoj bili su i prvi veleposlanikov savjetnik, Abdolhossein Hassan Nejad, odnosno prevoditelj za hrvatski i perzijski, Bijan Allaei.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri