Promidžba nogometa

Marijan Kustić u Medulinu podržao projekt “Utakmica života”

19.05.2022.

Marijan Kustić u Medulinu podržao projekt “Utakmica života”
Foto: Drago Sopta/HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, u Medulinu je podržao projekt “Utakmica života”, zabavno-nogometni show u kojem mladi nogometaši amateri traže svoju veliku nogometnu priliku i jednogodišnji ugovor s prvoligašem Istrom 1961, vrijedan 100 tisuća kuna.

 

Kustić je na službenoj konferenciji za medije bio u društvu idejnog začetnika projekta “Utakmice života”, Ivana Rukavine, izvršnog producenta projekta ispred Real grupe, Ozrena Müllera, članice Uprave i direktorice marketinga i prodaje Arene hospitality group, Manuele Kraljević, voditelja Akademije NK-a Istra 1961, Vitomira Butorca, odnosno proslavljenog vatrenog, Roberta Jarnija, trenera momčadi koja će 2. lipnja odmjeriti snage protiv hrvatske U-20 reprezentacije.

“Hrvatski nogometni savez podržava projekt “Utakmica života”, ali podržat ćemo i svaku drugu priču s kojom je povezana nogometna lopta. Nogomet nije samo sport, nogomet je kultura življenja. Drago mi je da ovaj projekt mladim nogometašima nudi priliku za uspjeh u vidu profesionalnog ugovora, da iza toga stoji ljubav prema igri, ali i da tim ugovorom mogu osigurati egzistenciju sebi i svojoj obitelji. Svim sudionicima želim puno uspjeha, poručujem im da vjeruju u svoje nogometne snove, da budu ustrajni u radu i da konačni uspjeh u tom slučaju neće izostati. Organizatorima “Utakmice života” želim da projekt raste iz godine u godinu, a u Hrvatskom nogometnom savezu će uvijek imati čvrstog partnera”, poručio je Marijan Kustić, koji je u Medulinu posjetio instruktore nogometnih središta Hrvatskog nogometnog saveza i podržao njihov rad tijekom selektivnog turnira za dječake i djevojčice.

Foto: Drago Sopta/HNS
 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri