Optimizam mladih Vatrenih

Šimić: "Bit ćemo pravi", Stanišić: "Možemo do pobjede"

27.05.2022.

Šimić: "Bit ćemo pravi", Stanišić: "Možemo do pobjede"
Foto: Arhiva HNS

Mladi hrvatski reprezentativci Roko Šimić i Josip Stanišić uvjereni su da momčad Igora Bišćana može do ključnih bodova na nadolazećem kvalifikacijskom gostovanju u Norveškoj.

Roko Šimić

"Već se mjesecima pripremamo za tu utakmicu i vjerujem da ćemo biti pravi te izboriti plasman na EP. Zadovoljan sam svojom prvom sezonom izvan Hrvatske, otvara mi se dobra prilika u klubu, no čekaju me još ove dvije utakmice, možda i najvažnije, nadam se da ćemo ostvariti cilj. Konkurencija je uvijek dobrodošla, jedni druge guramo prema naprijed, a igrati će najbolji. Svi smo tu da pomognemo Hrvatskoj"

Josip Stanišić

"Iskreno, mogli smo pobijediti u obje prošle utakmice, no sada idemo po pobjedu u Norveškoj i mislim da je možemo ostvariti. Nije bila duga stanka poslije klupskih obveza i neće biti problema s formom. Jako sam zadovoljan sezonom, pogotovo početkom, a malo je bilo teže poslije ozljede. Morat ću se boriti za mjesto u momčadi, no ne mogu se požaliti. Za mene je uvijek bio san zaigrati za Bayern i za Hrvatsku, a dio odmora sigurno ću provesti u Hrvatskoj"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri