Modrić i Dalić stigli u Osijek

Vatrena obitelj. Oduvijek i zauvijek!

02.06.2022.

Vatrena obitelj. Oduvijek i zauvijek!
Foto: Drago Sopta/HNS

Kapetan Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić priključili su se Vatrenima u Osijeku uoči prve utakmice nove sezone Lige nacija protiv Austrije.

 

Što ti je život… Luka je stigao u Osijek poslije još jednog maestralnog dostignuća osvajanjem petog naslova prvaka Europe s Real Madridom, a izbornik nakon što je putem dobrih spominjanja ispratio oca Ivana. Radost i tuga. Isprepletene emocije. Luka je među Vatrenima proslavio još jedan u nizu trofeja, Zlatko pronašao utjehu u bolnom trenutku. Jedan uz drugoga. Kapetan i izbornik.

Foto: Drago Sopta/HNS

Emotivno je bilo i kad je tijekom večere torta s Realovim i logom Lige prvaka stizala do Lukina stola, a team menadžerica Iva Olivari drhtavim glasom progovorila o još jednom trijumfu hrvatskog nogometnog Maestra.

“Najaviti tortu za osvajača Lige prvaka peti put… Teško će itko poslije mene imati tu čast, zadovoljstvo i privilegiju. Luka, Real je ove sezone u Ligi prvaka pokazao čudesan karakter, a ti si, Luka, predvodnik te priče. Kao igrač, kao lider, ali u prvom redu kao čovjek. Kad jednog dana odeš Hrvatska i Real Madrid tek će tad shvatiti kakvog su igrača imali. Meni se čini da se ovoj torti raduješ više nego prethodnima, a poznavajući te, mislim da već planiraš šestu iduće godine”, rekla je Iva Olivar uz gromoglasni pljesak suigrača, izbornika, članova njegova stožera i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića.

A Luka… On je, kao i uvijek, bio prilično skroman.

“Hvala svima na čestitkama. Sretan sam što sam osvojio petu Ligu prvaka, ponosan na sve ono što proživljavam u Realu i reprezentaciji. Još uvijek nisam svjestan svega što mi se događa u karijeri. Pred nama su četiri važne utakmice, znam da je kraj sezone i da je svima naporno, ali ‘ajmo ih odraditi na, što je moguće bolji način, a onda ćemo se odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka do kraja godine”, rekao je Luka.

Foto: Drago Sopta/HNS

Šlag je stigao na kraju. Uz slasne zalogaje Lukine pobjedničke torte na prigodan je način obilježen pravi “baby boom” među hrvatskim reprezentativcima, od kojih su u posljednjih godinu i pol dana čak devetorica postali očevi. Svoje prve reprezentativne dresove dobili su Ilija Budimir, Noa Vlašić, Viktor Kramarić, Nika Brekalo, Luka Pašalić, Mauro Ćaleta-Car, Lovro Ivušić, Luka Perišić i Lorenzo Livaja.

Neka djece. Život mora ići dalje. A obitelj... Ona i postoji da bi se dijelile tuge i radosti. Vatrena obitelj. Oduvijek i zauvijek!

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri