Preostala još Estonija

Bišćan: "Treba izbaciti ovaj poraz iz sebe, borit ćemo se i dalje"

04.06.2022.

Bišćan: "Treba izbaciti ovaj poraz iz sebe, borit ćemo se i dalje"
Foto: Mario Ćužić

Hrvatska U-21 vodila je u Norveškoj do sudačke nadoknade, kada je primila dva pogotka te si značajno zakomplicirala put prema Europskom prvenstvu.

Igor Bišćan

"Stvarno je ovo težak poraz, teško je izgubiti na ovaj način nakon svega što se događalo. Tužni smo i razočarani, no još uvijek smo u igri i za prvo i za drugo mjesto, premda možemo biti i treći. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti zadnju utakmicu. Treba biti sportaš, izbaciti ovaj poraz iz sebe i vidjeti rasplete na drugim terenima. S drugog mjesta imamo još šansu kroz doigravanje, premda sada ne razmišljamo o tome"

"Dobro smo otvorili utakmicu, poveli, no do poluvremena smo izgledali loše, posebno na desnoj strani. U nastavku je bilo bolje, imali smo ravnotežu, opet zabili gol i išli prema pobjedi. Na kraju smo morali biti čvršći, bolji i koncentriraniji na zadnja dva centaršuta. Nismo bili na istoj energetskoj razini kao Norveška, no u tih zadnjih nekoliko minuta to ne smije biti opravdanje. Morali smo biti bolji u prekidima. Bilo je jasno da ćemo u zadnjim minutama pokušati zabiti i mi i oni, ali malo smo se pogubili kod trećeg pogotka, nismo uopće ih smjeli pustiti tako blizu. To je razumljivo s obzirom na neiskustvo, ali teško je prihvatiti. Borit ćemo se i dalje"

Josip Šutalo

"Što reći nakon ovakve utakmice? Mislili smo da imamo pobjedu u svojim rukama, iako to nije izgledalo baš najbolje već od samog početka. Pogubili smo se, nije bilo ideje prema naprijed, energetski je bilo slabo. Imamo sada još jednu utakmicu u kojoj moramo dati sve od sebe i nadamo se prolasku"

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri