Vatreni + TFC

Nova nogometna era s NFT partnerom

06.06.2022.

Nova nogometna era s NFT partnerom
Foto: Arhiva HNS

Navijači hrvatske nogometne reprezentacije od 9. lipnja moći će dres Vatrenih kupiti i kao NFT. I to ne kao običan NFT koji je statična digitalna sličica, već kao trodimenzionalni virtualni dres u koji mogu odjenuti svog avatara i s njim u metaversu zaigrati nogomet!

Virtualni dres Vatrenih dolazi u partnerstvu s njemačkom web3 i nogometnom tvrtkom u kojoj ključne uloge imaju Hrvati – The Football Company. TFC je i prvi svjetski nogometni metaverse koji se zasniva na avatarima, licenciranim natjecanjima i dodatnoj opremi. U suradnji s partnerima, do sada su izdali četiri kolekcije NFT-ova te privukli već 30.000 ljubitelja nogometa na svoju platformu, a početkom svibnja prikupili su novo ulaganje od 2,5 milijuna eura u rundi u kojoj su sudjelovali i profesionalni nogometaši Joshua Kimmich i Cesc Fàbregas.

HNS-ov ulazak u web3 svijet krenuo je početkom 2022. izdavanjem tokena VATRENI, koji se nastavlja “NFT dropom“, a slijedit će još blockchain i kripto partnerstva i pogodnosti za sve vjerne navijače koji posjeduju VATRENI tokena.

Vjernost se uvijek nagrađuje!

Vlasnici VATRENI tokena već su mogli iskoristiti svoje prve otključane benefite, a u skorijoj budućnosti očekuje se otključavanje dodatnih i ekskluzivnih iskustava i proizvoda.

Svi vjerni navijači hrvatske nogometne reprezentacije koji posjeduju token VATRENI imat će pristup ekskluzivnim proizvodima i VIP iskustvima, plaćanje na više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i još mnogo toga. A ovo je tek početak popisa benefita koje će vlasnici tokena moći iskoristiti u skoroj budućnosti. 

Više informacija povezivanju s NFT partnerom pročitajte na linku

Ne propustite novosti o otključavanju novih VATRENI benefita.

Pratite VATRENI.token na društvenim mrežama ili se upišite za newsletter: https://token.hns-cff.hr/ 

Oni koji bi željeli postati vlasnicima tokena te iskoristiti benefite, to mogu napraviti direktno na linku: https://tokenapp.biznisport.com/offers/continuous 

Za bilo kakve poteškoće ili pitanja, korisnici se slobodno mogu obratiti na [email protected] ili direktnom porukom na web stranici.

Važna napomena:

VATRENI token je po svojoj naravi kriptovaluta. Ulaganje u kriptovalute izrazito je riskantno i u njega se ne bi trebao upuštati nitko tko ne raspolaže s dovoljno znanja. Tržište kriptovaluta samo je dijelom regulirano pa eventualni ulagači ne mogu računati na sve vidove zaštite koji bi im možda bili dostupni na klasičnom financijskom tržištu. Ako ne vladate suvereno materijom na način da znate zaprimiti kriptovalute na digitalni novčanik i sigurno ih držati, nemojte se upuštati u ulaganja u kriptovalute.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri