Pomlađivanje momčadi

Marinko Mavrović objavio popis igrača za Futsal week 

07.06.2022.

Marinko Mavrović objavio popis igrača za Futsal week
Foto: Getty Images

Izbornik hrvatske futsalske A reprezentacije, Marinko Mavrović, objavio je popis igrača za predstojeći Futsal week u Poreču od 13. do 19. lipnja, u okviru kojega će nastupiti na turniru u društvu Crne Gore, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Poljske.

 

Na Mavrovićevom popisu našli su se sljedeći igrači: Zoran Primić (Vrgorac), Josip Bilandžić (Olmissum), Luka Pavlović (Universitas), Božo Sučić (Universitas), Josip Jurlina (Olmissum), Duje Kustura (Olmissum), Antonio Sekulić (Olmissum), Marko Kuraja (Square), Manolo Bilić (Futsal Pula), Daniel Moravac (Futsal Pula), David Mataja (Futsal Pula), Niko Vukmir (Futsal Pula), Bruno Žilić (Crnica), Mateo Mužar (Futsal Dinamo), Filip Novak (Futsal Dinamo), Marko Gašpar (Vrgorac) i Nikola Gudasić (TSW Weilimdorf).

Novi članovi stručnog stožera su pomoćni treneri Kujtim Morina i Duško Martinac, kondicijski trener Marin Marušić, analitičar Kristian Šoštar i liječnik Branko Šilović.

“Otvaramo novo poglavlje tijekom kojega ćemo nastojati provesti svojevrsnu smjenu generacija i pomladiti reprezentaciju. Futsal week je idealna prilika mladim igračima nametnuti se i dokazati da se na njih može računati u budućnosti, počevši s novim kvalifikacijskim ciklusom za Svjetsko prvenstvo koji počinje u rujnu. Ono na čemu ću inzistirati jest podizanje kulta reprezentacije na još višu razinu, a što se igre tiče, nastojat ćemo igrati agresivno, s puno ritma u oba pravca. Kroz brze izmjene svi će igrači dobiti priliku. S obzirom na to da su po novom stožeri A i U-19 reprezentacije razdvojeni, kompletirali smo naš stožer kvalitetnim stručnjacima koji će nam sigurno biti od velike pomoći. Mojim dosadašnjim suradnicima zahvaljujem se na suradnji i želim im puno sreće u daljnjem radu. Posebno se zahvaljujem predsjedniku Marijanu Kustiću i rukovodstvu HNS-a, koji su stali iza nas i dali nam veliku podršku”, rekao je Marinko Mavrović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri