Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Uhlsport službena lopta SuperSport HNL-a
foto: Arhiva HNS

HNS

Dogovoren višegodišnji ugovor

Uhlsport službena
lopta SuperSport
HNL-a

01.07.2022.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige u novoj sezoni 2022./23. igrat će se službenom loptom “Revolution thermobonded” proizvođača sportske opreme uhlsport.

 

Hrvatski nogometni savez potpisao je višegodišnji ugovor s tvrtkom uhlsport koja je tako postala službeni dobavljač lopte kojom će se igrati utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige.

"Izuzetno sam zadovoljan činjenicom da će se prvi put u povijesti sve utakmice Hrvatske nogometne lige igrati istom loptom, što je bila naša višegodišnja težnja. Drago mi je da smo uspjeli postići dogovor s uhlsportom, koji je iskazao interes za promidžbu na itekako značajnom hrvatskom nogometnom tržištu. To je novi dokaz  da je SuperSport Hrvatska nogometna liga sve prepoznatljivije natjecanje i da njezina kvaliteta raste svakom novom sezonom", rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

"Partnerstvo s Hrvatskim nogometnim savezom važan je temelj za međunarodnu promociju našeg brenda, pogotovo u kontekstu velikog broja Hrvata u Njemačkoj. Radujemo se što će naša najnovija lopta "Revolution thermobonded" uskoro naći na hrvatskim travnjacima, što dovoljno govori o njezinoj kvaliteti. Sretni smo što smo zaključili ovo partnerstvo na strateški važnom tržištu za nas i radujemo se bliskoj suradnji", istaknuo je Sulaiman El-Hamad, voditelj međunarodne prodaje uhlsporta.

Lopta "Revolution thermobonded" ima prepoznatljiv dizajn s konstrukcijom od 24 panela i izvanredne igračke karakteristike zahvaljujući posebnim materijalima od kojih je izrađena. Tehnologija “Thermbonding” osigurava savršenu zaobljenost i iznimno malo upijanje vode, izdržljivi strukturirani poliuretanski materijal s dodatnim slojem pjene visoke gustoće osigurava savršen odboj, a “High-Air Retention” mjehur za bolje zadržavanje zraka.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.