Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Priopćenje za javnost

Priprema i provedba
utakmice SuperSport
Superkupa

29.06.2022.
Priprema i provedba utakmice SuperSport Superkupa
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U medijskom prostoru pojavili su se različiti napisi o aktivnostima koje se provode vezano uz pripreme održavanja SuperSport Superkupa, od kojih većina nije točna te ne doprinose smirivanju i stvaranju sportske atmosfere uoči predstojeće utakmice. 

 

 

S ciljem točnog i pravovremenog izvješćivanja javnosti, Hrvatski nogometni savez, u dogovoru s GNK Dinamom, HNK Hajdukom i Ravnateljstvom policije, objavljuje poduzete aktivnosti u pripremi i provedbi utakmice SuperSport Superkupa između GNK Dinamo i HNK Hajduk, koja će se odigrati 9. srpnja 2022. u Zagrebu.

Podsjećamo da je petnaest dana prije početka utakmice, 24. lipnja 2022., u Ravnateljstvu policije održan sastanak na kojem su, uz predstavnike Ravnateljstva policije, sudjelovale osobe nadležne za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza i klubova sudionika. Na navedenom sastanku je dogovoren broj ulaznica za gostujuće navijače i postignut dogovor da će se odnos između klubova po pitanju ulaznica i pravila ponašanja na stadionu regulirati ugovorom koji će biti potpisan najkasnije 10 dana prije početka utakmice.  

Navedeno se i dogodilo te je danas, 29. lipnja 2022., deset dana prije početka utakmice, sklopljen ugovor između GNK Dinamo i HNK Hajduk, a o čemu su obaviješteni HNS i Ravnateljstvo policije, s napomenom da će HNK Hajduk započeti s personaliziranom prodajom ulaznica, koja će završiti najkasnije dva dana prije početka utakmice.  

O svim daljnjim aktivnostima koje se planiraju provesti traje komunikacija između svih sudionika uključenih u pripremu i provedbu navedene utakmice, pri čemu će se posebice voditi računa o pravovremenom dolasku, potom boravku i odlasku svih navijača, a posebno gostujućih i to u odnosu sigurnosnog definiranja svih detalja plana putovanja (rute kretanja, osvježenja, prihvata, boravka i odlaska).  

O svim važnim detaljima vezanim uz održavanje susreta javnost će biti obavještavana putem službenih stranica svih uključenih u pripremu i provedbu.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Danska

22.09.2022.