Kamp u Clevelandu

Kustić: “U dijaspori leži veliki potencijal”

12.07.2022.

Kustić: “U dijaspori leži veliki potencijal”
Foto: Arhiva HNS

U organizaciji Nogometnog kluba Croatia Cleveland u istoimenom gradu održava se drugi od dvaju uzastopnih kampova za dijasporu Hrvatskog nogometnog saveza, koji je okupio 55 dječaka i djevojčica od 12 do 15 godina. 

 

Predvođeni predsjednikom Marijanom Kustićem, dopredsjednikom Mariom Smodlakom, članom Izvršnog odbora i predsjednikom Komisije za dijasporu Antom Kulušićem, glavnim instruktorom HNS-a Petrom Krpanom i tehničkim direktorom A i U-21 reprezentacije Stipom Pletikosom, u radu kampa u Clevelandu sudjeluju Božidar Miletić (koordinator za ženski nogomet), Marin Smoje (instruktor NS-a Osijek), Mladen Ivančić (instruktor NS-a Rijeka), Ivan Krakan (Instruktor za kondicijsku pripremu) i Darko Staneković (trener vratara).

Foto: Arhiva HNS

“Sjajno organizirani kampovi u Norvalu i Clevelandu potvrda su da u ovom dijelu svijeta postoji veliki interes naših iseljenika za aktivnosti pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza, što nas čini sretnima. Svjesni smo da u dijaspori leži veliki potencijal, drago mi je da su mnogi naši mladi igrači, svojim odlukama da igraju za Hrvatsku, potvrdili koliko je jaka privrženost hrvatskoj reprezentaciji naših obitelji u inozemstvu. U tom kontekstu, ovakvim kampovima želimo dodatno ojačati ovaj segment djelovanja jer smo mala zemlja i moramo uspješno pronaći svakog talenta, bio on u Hrvatskoj ili inozemstvu”, rekao je prvi čovjek HNS-a, Marijan Kustić.

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri