Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Futsal > U-19 (M)

Ždrijeb Eura U-19 u futsalu

Hrvatska u skupini s
Ukrajinom,
Španjolskom i
Rumunjskom

14.07.2022.
Hrvatska u skupini s Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatska futsalska reprezentacija do 19 godina na Europskom prvenstvu u Jaénu igrat će u skupini A s Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom.

 

Tako je htio ždrijeb europske smotre, održan pored glavne katedrale u gradu domaćinu Jaénu, koji će ugostiti sve utakmice hrvatske reprezentacije.

Prvu utakmicu u skupini izabranici Duje Maretića igrat će 4. rujna protiv Ukrajine, drugu 5. rujna protiv Španjolske, a treću 7. rujna protiv Rumunjske.

“Možemo biti zadovoljni, prva želja je bila izbjeći dvije reprezentacije u tercetu Francuska, Portugal, Španjolska. Dobili smo samo jednu od te tri reprezentacije, domaćine Španjolce. Skupina je, zapravo, dosta slična onoj na našem prvom Euru, umjesto Nizozemske, ovaj smo put izvukli Rumunjsku. Tad je o plasmanu u polufinale odlučivala utakmica s Ukrajinom, mislim da će tako biti i ovaj put i na nju se moramo fokusirati. S Ukrajincima igramo odmah na otvaranju, moramo se jako dobro pripremiti, a ja vjerujem u dobar ishod”, rekao je izbornik Duje Maretić.

U skupini B igrat će Poljska, Francuska, Italija i Portugal. Polufinale je na rasporedu 8., a finale 10. rujna.

Učitaj više