Izborna skupština

Stipe Grubišić novi predsjednik NS-a Šibensko-kninske županije

14.08.2022.

Stipe Grubišić novi predsjednik NS-a Šibensko-kninske županije
Foto: Arhiva HNS

Stipe Grubišić novi je predsjednik Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije.

 

Šibenski odvjetnik na toj je funkciji naslijedio dosadašnjeg predsjednika Josipa Bulata. Na izbornoj skupštini, održanoj ovog petka u prostorijama Razvojne agencije, Grubišić je izabran za predsjednika i to na prijedlog HNK Šibenika.

“Bez zajedništva u nogometu nema spasa. Stekao sam dojam da do sada klubovi baš i nisu toliko surađivali. Nama je cilj da zajednički dignemo razinu i kvalitetu nogometa, kako lige tako i cijelog Saveza. Želimo da svi klubovi imaju prijateljsku suradnju s HNK Šibenikom, prvoligašem i nositeljem kvalitete u našoj županiji, da potpisuju suradnju sa Šibenikom, a ne s drugim klubovima “, rekao je Stipe Grubišić.

Izbornoj Skupštini nazočila je i delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predsjednik Marijan Kustić, dopredsjednik Mario Smodlaka, odnosno članovi Izvršnog odbora Darko Raić-Sudar i Ante Kulušić.

Na Skupštini su za dopredsjednike Nogometnog saveza Šibensko-kninske županije izabrani Ante Goreta (DOŠK), Mario Paić (Zagora), Marin Mikšić (Vodice) i Rino Jurić (Šibenik).

Izvršni odbor čine Stipe Grubišić (predsjednik), Rino Jurić (dopredsjednik), Mario Paić (dopredsjednik), Ante Goreta (dopredsjednik), Marin Mikšić (dopredsjednik), Ante Kulušić, Antonio Svirčić, Miroslav Čalić, Ante Rakić, Tomislav Pešić, Ratko Vuković, Dražen Bumbak i Mario Đurić.

U Nadzorni odbor imenovani su Ive Krečak (predsjednik), Ivica Ivanišević i Dragan Miličević.

Stipe Grubišić i Antonio Svirčić predloženi su za Skupštinu HNS-a, dok su zamjenski članovi za Skupštinu Marin Mikšić, Mario Paić i Ante Rakić.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri