Kustić: "Šimi su vrata hrvatskog nogometa uvijek otvorena"

26.08.2022.

Kustić: "Šimi su vrata hrvatskog nogometa uvijek otvorena"
Foto: Arhiva HNS

Nakon što je dugogodišnji desni branič Vatrenih, Šime Vrsaljko, odlučio okončati reprezentativnu karijeru, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, zahvalio je Vrsaljku na doprinosu hrvatskoj reprezentaciji.

 

"U potpunosti poštujemo Šiminu odluku da reprezentaciji više ne može dati ono što bi želio te mu u ime Hrvatskog nogometnog saveza želim zahvaliti na velikom doprinosu koji je dao uspjesima naše reprezentacije. Šime je uistinu bio vedri duh naše svlačionice, pozitivac i emotivac, a pritom vrhunski nogometaš", istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Fotografija na kojoj Šime leži i grli hrvatsku zastavu nakon pobjede protiv Engleske uvijek će ostati simbol radosti, patriotizma i ponosa s kojima je nastupao za Hrvatsku. Šimi sam poručio da je njegova pozitivna energija zarazna te da su mu vrata hrvatskog nogometa uvijek otvorena. Dakako, želim mu puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere, kao i u privatnom životu", poručio je u zaključku predsjednik Saveza.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri