Dodatne kvalifikacije za Euro U-21

Gradonačelnik Pule upriličio prijem za delegaciju HNS-a i stožer U-21 reprezentacije

20.09.2022.

Gradonačelnik Pule upriličio prijem za delegaciju HNS-a i stožer U-21 reprezentacije
Foto: Grad Pula

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić upriličio je prijem za delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza i članove stožera hrvatske mlade hrvatske U-21 reprezentacije koja u petak, 23. rujna, na stadionu Aldo Drosina u Puli protiv Danske igra prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine, sav prihod s koje je namijenjen rehabilitacijskom centru “Down sindrom centar Pula”.

 

Delegaciju HNS-a činili su član Izvršnog odbora i predsjednik ŽNS-a Istarske županije Darko Raić Sudar, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, izbornik U-21 reprezentacije, Igor Bišćan, njegov pomoćnik Ante Tomić, časnik za sigurnost Vlado Dominić, match menadžer Hrvoje Hrkač i časnica za medije Nika Bahtijarević, a pulskom gradonačelniku pridružila se pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade, Ivana Sokolov. 

“Znam da su Istra kao županija i Pula kao najveći grad u ovoj županiji željni ovakvih sportskih događaja te se nadam da će mlada reprezentacija imati veliku podršku istarske publike u petak. Naši igrači i stožer ovdje imaju sve potrebne uvjete kako bi se što bolje pripremili za ove važne utakmice, nadamo se da ćemo u Puli još jednom napraviti veliki korak prema završnom turniru U-21 Europskog prvenstva. Uz to, drago mi je vidjeti da je Istra 1961 ove sezone na dobrom putu napraviti rezultatski iskorak, Puljani su željni rezultata i sigurno im je drago vidjeti kako se klub približava gornjoj polovici ljestvice s iščekivanjem borbe za Europu“, rekao je Neven Šprajcer. 

“U Puli i na stadionu Aldo Drosina uvijek imamo odlične uvjete, zato nam je posebno drago što imamo priliku ovu važnu utakmicu odigrati baš ovdje. Uz to, sretni smo što će sav prihod od prodaje ulaznica za ovu utakmicu biti doniran pulskom Down sindrom centru. Nadamo se da će što veći broj navijača doći na utakmicu protiv Danske i pomoći nam prikupiti sredstva kako bismo pomogli djeci sa sindromom Down“, poručio je izbornik Bišćan. 

“Vjerujem da će u petak na utakmici biti veliki odaziv publike, u Puli se već osjeća ta nogometna atmosfera, Grad vam je potpora i ponosni smo što se ova važna utakmica održava upravo na pulskom stadionu Aldo Drosina. Jedan ovakav sportski događaj, koji ima nacionalni naboj, sigurno je jako dobra tema, ljudi vole nogomet, stadion je prekrasan, vrijeme će biti lijepo, a očekujemo i pobjedu“, istaknuo je gradonačelnik Zoričić.

Ulaznice za utakmicu između Hrvatske i Danske u Puli dostupne su putem interneta na sljedećoj poveznici:
https://ulaznice.hr/r/NK_Istra_1961.

Ulaznice će biti dostupne i na blagajni kod sjeverne tribine stadiona Aldo Drosina, u sljedećim terminima:

- 20. rujna - 22. rujna: od 9 do 12 sati te od 16 do 19 sati
- 23. rujna (dan utakmice): od 12 sati do kraja prvog poluvremena

Cijene ulaznica

Zapad: 40 kn
Istok: 20 kn
Jug (tribina za gostujuće navijače): 40 kn

Foto: Grad Pula

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri