Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Predsjednik Kustić obišao novaljski Olea kup
foto: Arhiva HNS

Grassroots > Dječji i školski nogomet

Snažan kadetski turnir

Predsjednik Kustić
obišao novaljski Olea
kup

19.10.2022.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, iskoristio je boravak u Ličko-senjskoj županiji kako bi obišao i Olea U-17 kup, međunarodni nogometni turnir koji se od 17. do 20. listopada održava u Novalji.

Dopredjednik NK Novalja, Biserko Zubović, zahvalio je Kustiću i rukovodstvu Saveza na podršci turniru te je upoznao predsjednika HNS-a s detaljima ovogodišnjeg izdanja na kojem nastupaju kadetske momčadi Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka, Udinesea, DAC 1904, Sturma te Puskas akademije.

Kustiću i Zuboviću priključio se i proslavljeni Vatreni, Dario Šimić, prvi reprezentativac koji je upisao 100 nastupa za hrvatsku reprezentaciju.

"Čestitke organizatorima koji su okupili zaista ugledno društvo na ovom turniru. Drago mi je vidjeti da se uspješno razvija još jedan snažan turnir za mlađe uzraste jer su to odlične prilike našim mladićima da se okušaju u međunarodnoj konkurenciji te tako napreduju i stječu vrijedno iskustvo. Uloga je Saveza podržavati ovakve projekte te me zaista raduje vidjeti u Novalji ovako jake ekipe i dobar nogomet", izjavio je predsjednik Kustić.

Učitaj više