Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Stjepan Merkaš ponovno izabran za predsjednika NS-a Krapinsko-zagorske županije
foto: Darko Dragčević

HNS > Županijski savezi

Izborna Skupština u Mirkovcu

Stjepan Merkaš
ponovno izabran za
predsjednika NS-a
Krapinsko-zagorske
županije

06.11.2022.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Stjepan Merkaš ponovno je izabran za predsjednika Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije na izbornoj Skupštini održanoj u restoranu Stara škola u Mirkovcu.

 

Novi mandat dopredsjednika dobio je Stjepan Fotivec, dok su u novoizabranom Izvršnom odboru i Teodor Švaljek, Željko Hren, Velimir Leskovar, Krešimir Vlajčević, Zvonko Jakuš, Mario Čehulić, Dražen Šimunić, Alen Gerek, Dragutin Tomašković, Tihomir Vančina i Žarko Tušek. U Nadzornom odboru su Luka Grabušić, Matija Kesak i Marinko Ljubičić. Skupština je sva imenovanja donijela jednoglasno.

foto: Darko Dragčević

Izbornu Skupštinu Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije svojim je prisustvom uveličala delegacija Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Marijanom Kustićem. Njemu su se pridružili i dopredsjednik Slavko Prišćan, izvršni direktor Tomislav Svetina (ujedno i predsjednik Zagrebačkog nogometnog saveza), članovi Izvršnog odbora Nenad Horvatić (ujedno i predsjednik Nogometnog saveza varaždinske županije) i Davor Ivić (ujedno i predsjednik Nogometnog saveza sisačko-moslavačke županije), viši predsjednikov savjetnik Zorislav Srebrić, koordinator futsalskih reprezentacija Boris Durlen, odnosno tajnik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, Romeo Čižmešija.

foto: Darko Dragčević

“Znam koliko se Stjepan trudi i zalaže za klubove u vašoj županiji. Da nema vas koji radite na terenu i da nema klubova, ne bi ni Hrvatski nogometni savez bio toliko uspješan”, poručio je prvi čovjek HNS-a, Marijan Kustić.

Skupštini su prisustvovali i župan i predsjednik Županijske skupštine Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar i Zlatko Šorša, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Siniša Krajač, predsjednik Nogometnog saveza međimurske županije, Kristijan Antolović, odnosno izaslanik Nogometnog saveza zagrebačke županije, povjerenik za natjecanje Dalibor Meić.

foto: Darko Dragčević

Učitaj više