Junak pobjede nad Izraelom

Perić: “Hvala suigračima i navijačima!“

09.11.2022.

Perić: “Hvala suigračima i navijačima!“
Foto: Drago Sopta/HNS

Luka Perić bio je junak uvjerljive pobjede hrvatske futsalske reprezentacije koja je uvjerljivom pobjedom nad Izraelom (6:1) izborila plasman u elitno kolo kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2024. godine.

 

Perić je u nadahnutoj partiji postigao tri pogotka.

“Nismo očekivali jak otpor Izraelaca na otvaranju utakmice, pogotovo nakon nedavne uvjerljive pobjede protiv istog protivnika. Međutim, bili smo dovoljno strpljivi i ostali hladnih glava i na kraju upisali uvjerljivu pobjedu. Tri pogotka? To je zasluga mojih suigrača, koji su bili u utakmici od prve do zadnje minute. Naravno, zahvala i divnim navijačima koji su nas zdušno bodrili”, rekao je Perić.

Izbornik Marinko Mavrović bio je zadovoljan igrom momčadi.

“Izrael se adaptirao na nas s obzirom na to da smo nedavno igrali protiv njih, kao što smo mi analizirali njih, tako su i oni nas. U prvih desetak minuta stvorili su nam određene probleme, ali kad smo ih otvorili rezultat je otišao na našu stranu. Elitno kolo? Raduje me što smo u novom ciklusu u svakoj utakmici, bez obzira na kvalitetu protivnika, bili agresivni i maksimalno motivirani. Izgledali smo kao prava momčadi, bacali se na glavu jedni za druge, to je ono što me kao izbornika najviše raduje”, zaključio je Mavrović.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri