Vatreni jedva čekaju početak

Perišić: "Gledat ćete drugačiju, pravu Hrvatsku"

26.11.2022.

Perišić: "Gledat ćete drugačiju, pravu Hrvatsku"
Foto: Drago Sopta/HNS

Ivan Perišić, treći najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti, najavio je nedjeljni okršaj s Kanadom na svjetskoj smotri.

Zimski termin SP-a

"Svim je reprezentacijama ovo nešto novo, tko se bolje prilagodi, bit će mu puno lakše. Možemo o preferencijama pričati poslije prvenstva, a zasad je OK. Svi su igrači u formi i trenutno nije nikakav problem igrati"

Prava Hrvatska protiv Kanade

"Mi moramo pokazati puno više u drugoj i trećoj utakmici. Obrambeno smo bili u redu protiv Maroka, ali napadački to nije bilo kako mi znamo i radili smo na tome. Mislim da ćete gledati drugačiju, pravu Hrvatsku. Imamo još dvije šanse i sve je na nama. Svaki igrač mora dati više, moramo igrati svoju igru i napadati. Idemo pokušati odigrati kao u posljednjim utakmicama Lige nacija i onda nema straha"

Ostanak u reprezentaciji

"Fokus je na drugoj utakmici, a poslije ćemo ići utakmicu po utakmicu, godinu po godinu, pa ćemo vidjeti. Cilj mi je igrati što duže, radim na tome svaki dan"

Kanadska kvaliteta

"Protiv Belgije su iznenadili, Belgija im nije mogla odgovoriti. Moramo biti na njihovoj trkačkoj razini, parirati im agresivnošću; bude li tako, nema straha. Mi smo Hrvatska i budemo li igrali svoju igru, bit će pozitivan rezultat, makar je Kanada zaslužila više protiv Belgije. Kad prođe Kanada, fokusirat ćemo se na Belgiju. Tamo sam proveo jedno od najboljih razdoblja u životu i krenuo u pravu seniorsku karijeru"

O izjavi kanadskog izbornika

"Jedva čekamo utakmicu"

Zvijezda Davies

"Igrao sam s Daviesom, bilo mi je zadovoljstvo. Ne znam kako ga opisati, rijetko se viđa ta brzina, lakoća pokreta i samo mu je nebo granica. No, i ostali igrači Kanade imaju kvalitetu, a mi jedva čekamo pokazati što možemo"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri