Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Nastavak tradicije

Najveća hrvatska
navijačka zastava na
pješčanoj plaži
hotela Vatrenih u
Dohi

27.11.2022.
Najveća hrvatska navijačka zastava na pješčanoj plaži hotela Vatrenih u Dohi
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatske reprezentativce u Dohi dočekalo je uoči današnje utakmice protiv Kanade ugodno iznenađenje.

 

Na pješčanoj plaži hotela Hilton Doha u jutarnjim je satima osvanula najveća navijačka zastava, dugačka 201 metar i teška 95 kilograma, koju su u Dohu donijeli hrvatski navijači iz Bribira i Crikvenice da bi održali tradiciju i ritual s kojim se hrvatski navijači već godinama liježu i bude na velikim natjecanjima. Od Portugala na ovamo… Kao još jedan spomen zastavi koja je odavno postala puno više od raskošna platna koje prekrivaju crveni i bijeli kvadrati.

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

Bribircima i Crikveničanima pridružili su se i ostali hrvatski navijači u Dohi, koji su pjesmom dali podršku Vatrenima uoči važne utakmice protiv Kanade. Navijačima su došli zahvaliti hrvatski reprezentativci, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, članovi stožera i izbornik Zlatko Dalić, koji se u špaliru pozdravio s okupljenima i fotografirao za vječnu uspomenu sa Svjetskog prvenstva u Kataru. 

foto: Drago Sopta/HNS

foto: HNS

Učitaj više