Recept za Belgiju

Pašalić: “Želimo ponoviti igru protiv Kanade“

29.11.2022.

Pašalić: “Želimo ponoviti igru protiv Kanade“
Foto: Drago Sopta/HNS

Mario Pašalić svjestan je važnosti predstojeće utakmice protiv Belgije koja, bez obzira na poraz od Maroka, slovi kao itekako jak protivnik.

 

Pritom poziva na maksimalan oprez i koncentraciju. 

“Belgija je pobijedila prvu utakmicu, ima tri boda i još uvijek može proći dalje. To je momčad s previše iskustva i s previše dobrih igrača da bi ih se tako lako otpisivalo u medijima. Ne znam hoće li belgijski izbornik Martinez mijenjati igrače, u napadu imaju vrhunska imena, doduše neki nisu igrali dugo vremena. Međutim, na ovakvoj utakmici motivacija je na velikoj razini, sigurno je da nam mogu napraviti probleme i moramo biti jako oprezni. Još imamo vremena za proći sve detalje i spremni ući u utakmicu”.

O povratku Lukakua

“Sigurno nije u idealnoj formi jer dugo nije igrao, ali izuzetno je važan za Belgiju i jedan od najboljih napadača na svijetu. Ako bude igrao protiv nas, obratit ćemo pažnju na njega. Međutim, Belgija nije samo Lukaku, moramo se fokusirati na cijelu momčad, ne samo na pojedince”.

O ostvarenim snovima igranja na SP-u…

“Imam čast i privilegiju živjeti san svakog dječaka. Sretan sam što se stvari odvijaju u pozitivnom smjeru i nadam se da ćemo tako nastaviti dalje”.

O problemima unutar belgijske svlačionice…

“Nema potrebe previše se obazirati na njih i njihove interne stvari. Mi se moramo baviti nama samima i potruditi se prikazati igru kakvu smo pokazali protiv Kanade”.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri