Kolektiv ispred pojedinca

Kovačić: "Idemo pokazati svoje pravo lice, onda nema straha"

30.11.2022.

Kovačić: "Idemo pokazati svoje pravo lice, onda nema straha"
Foto: Drago Sopta/HNS

Nakon odlične izvedbe protiv Kanade, Mateo Kovačić usredotočen je na novi veliki izazov, susret sa reprezentacijom Belgije.

Vrhunska momčad

"Belgija je vrhunska momčad sa sjajnim pojedincima, to pokazuju dugi niz godina na visokoj razini. Bit će teško, što je normalno na Svjetskom prvenstvu, a mi idemo pokazati svoje pravo lice, kao protiv Kanade. O Belgiji mogu govoriti samo sve najbolje, ne zamaramo se njihovim stanjem"

Spremni i koncentrirani

"Odigrali smo dosta klupskih utakmica prije SP-a, ali došli smo spremni i koncentrirani, dobro smo se pripremili i očekujemo odigrati dobru utakmicu, kao protiv Kanade. Idemo bez pritiska, onako kako možemo i onda nema straha"

Kolektiv ispred pojedinaca

"Odigrali smo jako dobro protiv Kanade, pa sam se i ja dobro osjećao na terenu, ali najbitniji je kolektiv. Takvi možemo pobijediti svakoga, i idemo pokazati da tako možemo i protiv Belgije, koja je najbolja momčad naše skupine"

Lukaku i De Bruyne

"Lukakua poznajem iz Chelseaja, vrhunski je igrač, zabio je brojne pogotke i bit će teško protiv njega. Ako treba jedan savjet mojim braničima protiv Lukakua, to je da se ne hrvaju s njime. De Bruyne je već godinama možda i najbolji veznjak Premiershipa, može iznenaditi potezom i kada nema svoj dan te moramo pripaziti na njega. Mi smo spremni na jaku Belgiju, a moramo biti maksimalno fokusirani na sebe"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri