Vatreni vjeruju u sebe

Gvardiol: "Kada vidim naš vezni red, sve je lakše"

04.12.2022.

Gvardiol: "Kada vidim naš vezni red, sve je lakše"
Foto: Drago Sopta/HNS

Mladi branič Vatrenih Joško Gvardiol jedan je od najboljih stopera na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, a najavio je nadolazeći okršaj s Japancima.

Dolazak na konferenciju za medije 

"Hvala izborniku što me poveo najaviti utakmicu osmine finala. Drago mi je da sam tu, obično tu gledamo Modrića, Kovačića i Perišića, i nadam se da mi neće biti zadnji puta ovdje"

Japan

"Stvarat će nam dosta problema, oni su momčad koja se bori svih 90 minuta i neće odustati do kraja. Voljeli bismo sve riješiti u 90 minuta. Bit ćemo spremni i mi i oni, a pokušat ćemo primijeniti sve što izbornik traži, kako smo učinili i protiv Belgije. Vjerujemo u sebe"

Pogreške na Euru 2020

"Svatko griješi, tada sam pogriješio ja. Bio je to splet okolnosti, bile su mi debitantske utakmice, malo treme, ali to je iza nas, okrenut sam novim izazovima u budućnosti"

Popularnost

"Ne obraćam previše pažnju na društvene mreže, više volim slobodno vrijeme provoditi družeći se s drugim ljudima., Fokusiran sam na nogomet, želim biti maksimalno posvećen Svjetskom prvenstvu"

Izvođenje eventualnog jedanaesterca

"Jedanaesterac bih radije prepustio drugima, iskusnijima i boljim izvođačima, no bude li trebalo preuzeti odgovornost, zašto ne?"

Spremnost

"Na raspolaganju sam za bilo koju poziciju, a izbornik će odlučiti. Kad dođem u reprezentaciju i vidim ovaj vezni red, sve je lakše. Uopće ne razmišljamo o problemima i nadam da se da Luki ovo nije zadnje Svjetsko prvenstvo te da ćemo iskoristiti ovu godinu za ono što svi sanjamo"

Hrvatski navijači

"Vjetar u leđa puno nam znači, oni su naš 12. igrač. Nadam se da će ih biti sve više i više"

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri