Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

Reprezentacija > Muška > A

Obrane po analizi i osjećaju

Livaković: "Prošao
mi je cijeli život
kroz ove
jedanaesterce"

05.12.2022.
Livaković: "Prošao mi je cijeli život kroz ove jedanaesterce"
foto: Drago Sopta/HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

U junaka pobjede nad Japanom prometnuo se Dominik Livaković, hrvatski vratar koji je s tri obranjena jedanaesterca odveo Vatrene u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

Velik rezultat

"Najvažnije je da je momčad sretna, da smo prošli dalje i napravili velik rezultat, da se narod veseli. Idemo utakmicu po utakmicu, trudit ćemo se. Svaka je utakmica za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu velika, idemo dalje dokle ide" 

Veći samuraji od Japanaca

"Bilo je teško, igraju dobar presing, stvarno su disciplinirani. Ipak, pokazali smo da smo mi veći samuraji. Nisam mislio da će biti lagano, pobijedili su dvije velike reprezentacije"

Jedanaesterci

"Jučer smo vježbali jedanaesterce i mislim da sam ih danas dobro branio, zadovoljan sam. Jedanaesterci su ipak lutrija i ovi su otišli na našu stranu. Naravno, analizirali smo ih prije utakmice, a neke sam obranio po osjećaju. Prošao mi je cijeli život kroz ove jedanaesterce, ali sada se moram koncentrirati na novu utakmicu"

Potencijalni suparnik u četvrtfinalu

"Brazil je odlična momčad, mislim da su igrački najviše pokazali. Analizirat ćemo i njih, ali najvažnije je kakvi ćemo biti mi i kako ćemo stajati na terenu"

Učitaj više