Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se

HNS

Edukacija mladih

HNS počeo provoditi
redovite antidoping
radionice

07.12.2022.
HNS počeo provoditi redovite antidoping radionice
foto: Arhiva HNS
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Hrvatski nogometni savez počeo je, u suradnji sa službom za antidoping Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, provoditi redovite antidoping radionice, kao jedan segment Uefinog HatTrick programa.

 

Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, dr. Tomislav Vlahović, odnosno Josipa Gulin iz službe za antidoping HZJZ-a, kao predstavnici skupine antidoping edukatora Uefinog HatTrick projekta, bili su dio tima ljudi koji su održali radionicu za članice hrvatske U-15 i U-17 reprezentacije, a istu će održati i za futsalsku U-17 i U-19 reprezentaciju u okviru zimskog kampa u Prelogu.

Nakon što je prošle sezone u suradnji HNS-a i službe za antidoping HZJZ-a uspješno proveden pilot program edukacije igrača mlađih uzrasnih kategorija, ove sezone održavaju se redovite radionice s ciljem upoznavanja mladih hrvatskih nogometašica i nogometaša o štetnosti uzimanja nedozvoljenih supstanci, ali i procesa provođenja doping kontrola kao svakodnevni dio njihovih budućih karijera.

Osim tijekom reprezentativnih akcija mlađih uzrasnih kategorija, radionice će se održavati i u hrvatskim nogometnim klubovima.

foto: Arhiva HNS

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Hrvatska - Wales

25.03.2023.

Poljud, Split