U suradnji Vlade RH, Zagreba i HNS-a

Spektakularan doček za Vatrene

15.12.2022.

Spektakularan doček za Vatrene
Foto: Drago Sopta/HNS

Hrvatski nogometni savez u suradnji s Vladom Republike Hrvatske te Gradom Zagrebom organizirat će svečani doček hrvatske nogometne reprezentacije nakon izuzetnog uspjeha ostvarenog na FIFA Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Hrvatska reprezentacija će u subotu 17. prosinca igrati protiv Maroka za 3. mjesto na FIFA Svjetskom prvenstvu, a već je ulaskom u završnicu natjecanja ostvaren veličanstven sportski uspjeh koji je izazvao euforiju u domovini. Neovisno o ishodu završne utakmice, navijači su iskazali jasnu želju još jednom pozdraviti svoje nogometne junake.

Vatreni će sletjeti u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman u nedjelju 18. prosinca u 17:10 sati te će potom krenuti prema Trgu bana Josipa Jelačića istom rutom kojom su putovali nakon osvojene srebrne medalje 2018. godine.

Završno odredište svečanog dočeka bit će glavni zagrebački trg na kojem će biti postavljena pozornica na kojoj će uz prigodan program biti dočekana jedna od najboljih nogometnih reprezentacija na svijetu. Redatelj programa bit će Joško Lokas, a navijače i reprezentativce raspjevat će Prljavo kazalište, Jura Stublić i Film, Daleka obala, Dalmatino, Zaprešić Boys, Opća opasnost i Slavonia bend.

Službenu himnu Republike Hrvatske otpjevat će Klapa Hrvatske ratne mornarice "Sveti Juraj".

HNS će u suradnji s MUP-om i Gradom Zagrebom naknadno objaviti sigurnosne detalje organizacije dočeka.

Hrvatski nogometni savez u ime nogometne reprezentacije zahvaljuje Vladi RH, Gradu Zagrebu, MUP-u, izvođačima te svima uključenima u organizaciju svečanog dočeka na iskazanoj dobroj volji, trudu i angažmanu kako bi događaj protekao onako kako igrači i navijači hrvatske reprezentacije zaslužuju.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri