Redovna aktivnost

Održana četvrta sjednica Komisije za veteranski nogomet IO-a HNS-a

29.12.2022.

Održana četvrta sjednica Komisije za veteranski nogomet IO-a HNS-a
Foto: Arhiva HNS

U Sesvetama je održana četvrta sjednica Komisije za veteranski nogomet Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj je podneseno završno godišnje izvješće za 2022. godinu o radu i provedenim aktivnostima u godini na zalasku.

 

Istaknuto je održavanje 19. Dvoranskog prvenstva veterana HNS-a u Belom Manastiru i Dardi (uz sudjelovanje 39 momčadi), te 22. Prvenstvo veterana HNS-a u Metkoviću (uz sudjelovanje 24 momčadi). Jednako tako i gostovanja selekcije veterana na obljetnicama diljem Hrvatske (veliki i mali nogomet). 

Predložen je Plan rada za 2023. s financijskim planom koji će biti proslijeđen IO-u HNS-a.

Komisija je donijela odluku da će se 20. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a održati u Zadru u sportskoj dvorani Višnjik od 24. do 26. veljače 2023. godine. 

Posebno je istaknut ponos i izražene čestitke na osvojenoj brončanoj medalji hrvatske A reprezentacije na netom održanom Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Komisija je zasjedala u sastavu predsjednik Mario Smodlaka, tajnik i izbornik Robert Uroić, tehnički tajnik Nenad Stražanac te članovi Milan Španjić, Marijan Begonja, Željko Stipanić, Milan Rukavina i Tomo Pršir.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri