Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Kustić: "Uvijek ćemo čuvati uspomenu na neponovljivog Ćiru"
foto: Drago Sopta/HNS

HNS

Predsjednik izrazio sućut obitelji

Kustić: "Uvijek ćemo
čuvati uspomenu na
neponovljivog Ćiru"

08.02.2023.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, izrazio je najdublju sućut obitelji Miroslava Ćire Blaževića te bol zbog odlaska jednog od najvećih hrvatskih trenera.

U Zagrebu je nakon duge i teške bolesti u 88. godini života preminuo Miroslav Ćiro Blažević, legendarni trener koji je kao izbornik vodio hrvatsku reprezentaciju do brončane medalje na FIFA Svjetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj.

"Ispred Hrvatskog nogometnog saveza, izražavam najdublju sućut obitelji Miroslava Blaževića zbog ovog nenadoknadivog gubitka", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

"Iako smo bili svjesni da se hrabro bori s teškom bolešću, ipak je ovo šokantan trenutak za sve nas jer se Ćiro uvijek činio većim od života. Kao trener je potpisao dva legendarna uspjeha - hrvatsku broncu i Dinamov naslov prvaka 1982. godine, zbog čega će uvijek ostati zapamćen kao 'trener svih trenera'. Osim što je bio trenerska avangarda, bio je silno šarmantna, inteligentna, duhovita i strastvena osoba i kao takav će nam svima izuzetno nedostajati. Ćiro je bio jedinstven i neponovljiv, takvog ćemo ga pamtiti, a Hrvatski nogometni savez uvijek će paziti da brižno čuva uspomenu na jednog od najznačajnijih pojedinaca u povijesti hrvatskog nogometa. Počivao nam u miru, dragi Ćiro!"

foto: Drago Sopta/HNS

foto: Drago Sopta/HNS

 

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.