Priznanje HZSN-a

Pacak i HNS nagrađeni za najbolju press službu

20.02.2023.

Pacak i HNS nagrađeni za najbolju press službu
Foto: Arhiva HNS

Na tradicionalnoj svečanosti u Novinarskom domu u Zagrebu, press služba Hrvatskog nogometnog saveza primila je nagradu za najbolju u 2022. godini.

Hrvatski zbor sportskih novinara dodijelio je u ponedjeljak priznanja za proteklu godinu, a za najbolju press službu izabrana je ona Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena glasnogovornikom Tomislavom Pacakom. Nagradu je primio uz prisustvo predsjednika HNS-a Marijana Kustića, izvršnog direktora Tomislava Svetine, te presjednikove savjetnike Zorislava Srebrića i Stjepana Merkaša.

"Hvala kolegama koji su nas predložili za nagradu i potom HZSN-u na ovom priznanju, koje smatram uistinu jako vrijednim jer osim što ima veliku tradiciju ima i snažno aktualno vodstvo i članstvo. Koristim priliku da čestitam i svima nagrađenima jer je uistinu najljepše biti prepoznat od strane struke i od kolega", rekao je Pacak.

Foto: CROPIX

"Doživljavam ovo priznanje kao timski uspjeh i stoga zahvaljujem kolegama Niki, Marku, Dragi i Borni na njihovom velikom doprinosu unutar našeg odjela komunikacija. Činjenica da su danas ovdje i predsjednik Saveza i izvršni direktor pokazuje da postoji jedna velika podrška i bliska suradnja s rukovodstvom Saveza, a svatko tko radi ovaj posao će vam reći da je to ključno kako biste ga mogli dobro raditi i na tome vam puno hvala. Želimo HNS koji je dostupan i otvoren prema javnosti, podložan kritici kao alatu za daljnji napredak", nastavio je.

"Naravno, ovo priznanje sigurno je rezultat i sjajnog uspjeha naše reprezentacije u Kataru. Vjerujem da većina vas zna koliko je izbornik Dalić ugodna osoba i za rad i za komunikaciju te zahvaljujem njemu i svim igračima na odličnoj suradnji tijekom Svjetskog prvenstva. Mislim da smo zajedno - igrači i mediji - kreirali jednu izvanrednu atmosferu i da je to uvelike pomoglo u postizanju tog nevjerojatnog uspjeha. Nogomet je najpraćeniji sport u Hrvatskoj, i koliko god smo zahvalni što prepoznajete naš trud, obveza nam je stalno napredovati i biti što bolji u svom radu. Ovo priznanje nam je velika motivacija i inspiracija za taj daljni napredak", zaključio je glasnogovornik HNS-a.

Foto: CROPIX

Ostala su priznanja primili Darko Kolombo za životno djelo, Tomislav Dasović za novinara godine, Antonija Dujmović za promoviranje ženskog sporta, Igor Kralj za fotografiju, Hrvoje Tironi za komentar godine, Alen Lesički za intervju godine, Umberto Piasevoli za lokalno novinarstvo, Vlado Boban i Stipe Antonijević za TV-reportažu, Zlatko Mijoč za dokumentarni film, Mateja Parlov Koštro za suradnju s medijima te HRT za projekt Qatara. 

Foto: CROPIX

Foto: CROPIX

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri