Kvalifikacije za SP

Marinko Mavrović objavio popis igrača za Mađarsku

27.02.2023.

Marinko Mavrović objavio popis igrača za Mađarsku
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik hrvatske futsalske reprezentacije, Marinko Mavrović, objavio je popis igrača za kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo protiv Mađarske u Debrecenu.

 

Na izbornikovom popisu za ovu akciju našli su se sljedeći igrači: Luka Pavlović (Universitas), Zoran Primić (Square), Franco Jelovčić (Sporting Anderlecht), Duje Kustura (Olmissum), Manolo Bilić (Stanoinvest Futsal Pula), Luka Perić (Futsal Dinamo), Mateo Mužar (Futsal Dinamo), Marko Kuraja (Olmissum), Niko Vukmir (Stanoinvest Futsal Pula), Dario Marinović (Square), David Mataja (Stanoinvest Futsal Pula), Josip Jurlina (Olmissum), Antonio Sekulić (Olmissum) i Marko Gašpar (Vrgorac).

Utakmica između Mađarske i Hrvatske igra se 7. ožujka od 18:15 sati u Fönix Areni. Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu 2. ožujka i pripremati se u Prelogu do 5. ožujka, kad je predviđen odlazak u Mađarsku.

Hrvatska je uoči dvoboja s Mađarima, posljednjeg u tekućem kvalifikacijskom ciklusu, već osigurala prvo mjesto i plasman u elitno kolo kvalifikacija, ždrijeb kojega će biti održan 5. srpnja.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri