Sjednica Izvršnog odbora HNS-a

Finale Hrvatskog nogometnog kupa u Rijeci

27.02.2023.

Finale Hrvatskog nogometnog kupa u Rijeci
Foto: Drago Sopta/HNS

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Najviše izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu HNK Rijeka u Rijeci. Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu.

Foto: Drago Sopta/HNS

IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika. Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna.

Donesena je i odluka o dopuni Pravilnika o statusu trenera te je imenovano vodstvo natjecanja u 1. HMNL kadeta i juniora. Prof. dr. Zdravko Perko imenovan je novim članovim Zdravstvene komisije HNS-a.

Foto: Drago Sopta/HNS

Foto: Drago Sopta/HNS

 

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri