Redovne aktivnosti

Održan seminar futsalskih trenera

28.02.2023.

Održan seminar futsalskih trenera
Foto: Arhiva HNS

Komisija trenera Hrvatskog nogometnog saveza i Nogometna akademija HNS-a u suradnji s Komisijom za mali nogomet i odjelom natjecanja, organizirala je obavezni godišnji seminar futsalskih trenera za kalendarsku godinu 2023., koja obuhvaća natjecateljsku sezonu 2022./23. i 2023./24.

 

Seminar, na kojem su bili obavezni sudjelovati treneri seniora, kadeta i juniora SuperSport Prve HMNL i Druge HMNL, treneri seniorskih ekipa Prve HMNLŽ, izbornici muških i ženskih futsalskih reprezentacija, treneri kojima je istekla dozvola za rad i polaznici futsal edukacije na Nogometnoj akademiji HNS-a, obuhvaćao je stručna predavanja Ivana Novaka o iskustvima i novostima iz pravila futsalske igre, odnosno izbornika A reprezentacije Marinka Mavrovića i izbornika U-19 reprezentacije Duje Maretića.

U praktičnom dijelu seminara sudionici su imali mogućnost praćenja oglednih treninga dvojice prethodno spomenutih izbornika, odnosno praćenja utakmica završnice Hrvatskog malonogometnog kupa.

Seminar je održan pod paskom ravnatelja Nogometne akademije HNS-a, Borisa Kuble, odnosno tajnika Komisije za futsal i nogomet na pijesku Romea Čižmešije.

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri