Završnica doigravanja 1. HMNLŽ

MC Plus Agram prvak Hrvatske

06.03.2023.

MC Plus Agram prvak Hrvatske
Foto: Arhiva HNS

Malonogometašice MC Plus Agrama nove su prvakinje Hrvatske u futsalu.

 

Izabranice trenera Antonija Sardija u uzvratnom su susretu finala doigravanja remizirale s Dinamom (3:3), obranile prednost iz prve utakmice (3:2) i osvojile titulu. 

U uzbudljivom susretu u zagrebačkom Domu sportova igračice Dinama su triput vodile, ali su gostujuće igračice uspijevale stizati prednost i na kraju izborile remi i naslov prvaka Hrvatske.

Ključni trenutak dogodio se u 36. minuti kad je Lea Kolčić postigla izjednačujući pogodak za konačnih 3:3. Prethodno je Dinamo triput vodio zahvaljujući golovima Ane Bartolović (1’, 27’) i Karle Jedvaj (23’), a MC Plus Agram vraćao se u utakmicu pogocima Tee Vračević (12’) i Monike Lovrić (27’).

U uzvratnoj utakmici za treće mjesto Alumnus je, poslije uvjerljive pobjede nad ekipom Futsal Super Chicks (5:1) u Zadru, bio je jednako uvjerljiv (4:0) za potvrdu bronce.

Završnicu 1. HMNLŽ svojim su prisustvom uveličali viši savjetnik predsjednika HNS-a, Zorislav Srebrić, tajnik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku Romeo Čižmešija, grassroots asistentica Helenna Hercigonja-Moulton i povjerenik za suđene 1. HMNLŽ Saša Tomić.

Foto: Arhiva HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri