Po dobar rezultat na EP

Soldo: "Jako dobra generacija", Ljubičić: "Raditi najbolje što znamo"

20.03.2023.

Soldo: "Jako dobra generacija", Ljubičić: "Raditi najbolje što znamo"
Foto: Arhiva HNS

Mladi hrvatski reprezentativci Nikola Soldo i Marin Ljubičić najavili su pripremne utakmice za Europsko prvenstvo, protiv Izraela i Engleske.

Nikola Soldo

"Super je opet biti na okupu, nakon ove duže pauze i idemo se ozbiljno pripremiti za Europsko prvenstvo te odraditi ove prijateljske utakmice kako treba. Bit će lijepo zaigrati u Engleskoj, a idemo po obje pobjede. Lijepo je opet družiti s prijateljima iz reprezentacije, a uvijek tvrdim da imamo jako dobru generaciju i da možemo napraviti veliku stvar na europskoj smotri"

Marin Ljubičić

"Na početku je u LASK-u bilo odlično, ali potom je uslijedio pad forme i stanka s pogocima, no sada sam opet postigao dva i treba tako nastaviti. Pogoci su uvijek dobri za samopouzdanje napadača, i moram se samo usredotočiti na sebe, ostalo će doći s vremenom. Sada se moramo dobro pripremiti, nadam se pozitivnom rezultatu i dobrom razdoblju uoči EP-a. Najveća je konkurencija u napadu, i zato moramo raditi što najbolje znamo, a na izbornicima je odluka koga zvati. Od nas se mnogo očekuje i s obzirom na uspjehe A-reprezentacije, na koje smo i mi ponosni. Moramo biti složni, držati se zajedno i vjerujemo u dobar rezultat, da prođemo skupinu pa što bude"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri