Druženje s djecom

Vatreni posjetili Dječji dom Maestral

21.03.2023.

Vatreni posjetili Dječji dom Maestral
Foto: Drago Sopta/HNS

Izbornik Zlatko Dalić, hrvatski reprezentativci Marko Livaja, Mario Pašalić, Joško Gvardiol, Josip Juranović i Martin Erlić te team menadžerica Iva Olivari posjetili su Dječji dom Maestral u Splitu, ustanovu koja zbrinjava djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

 

Vatrena obitelj uljepšala je dan mnogobrojnoj obitelji Doma Maestral koja je s oduševljenjem dočekala junake iz Katara i zajedničko druženje ovjekovječila bezbrojnim “selfijima” i autogramima za vječnu uspomenu. Izbornika i reprezentativce dočekao je špalir razdragane djece, pjesma, čak i torta posvećena njima u čast. 

A emocije… Sve je doista prštalo od ushita, a hrvatski reprezentativci doista su se potrudili udovoljiti svim željama splitskih mališana, ali i njihovih odgojitelja i odgojiteljica. Sve u svemu, dan za pamćenje u Maestralu.

“Zaista mi je drago što smo došli i prilagodili raspored za druženje s djecom. Hvala im na emociji koju su pokazali, djeca su iskrena, svi su u hrvatskim dresovima, navijaju, podržavaju. Nadam se da će nam Split i ovaj put biti sretan, kao i svaki grad u Hrvatskoj. Želimo da reprezentacija donese veselje, sreću i zajedništvo, da okuplja hrvatski narod. Jako je lijepo što smo doživjeli ovakav doček, sreća i emocija je obostrana”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Foto: Drago Sopta/HNS

“Lijepo je vidjeti naše male obožavatelje. Stvarno je lijep doček, nadam se da ćemo u budućnosti imati još više ovakvih akcija. Za ovo živimo i zbog ovakvih trenutaka igramo nogomet. Znamo svi koliko je njima bitno, tako smo i mi nekad bili mladi i bilo nam je stalo vidjeti nekoga. Mislim da je danas puno jednostavnije doći do onoga tko ti je idol i ovo je stvarno lijepa gesta", istaknuo je Marko Livaja.

“Lijepo je vidjeti svu ovu radosnu djecu i ljude s osmijehom na licu. Nama je posebno drago što nas se od malih nogu podržava. I ja sam se ovako gurao da dobijem koji potpis ili fotografiju. Vjerujem da i njima ovo znači jako puno, trebamo izdvojiti vremena i pružiti im priliku da uživaju”, dodao je Joško Gvardiol.

Foto: Drago Sopta/HNS

“Ovo je nezaboravan dan bio za našu djecu i za mene. Nakon što su naša djeca pratila Svjetsko prvenstvo usudila sam se poslati poziv HNS-u da posjete našu djecu, da uvesele 150 naših korisnika. Bila sam presretna kad je gospođa Iva Olivari rekla da stižu, što se danas i ostvarilo. Djeca su presretna, danima su bila uzbuđena. Svi su dobili originalne potpisane dresove, imat će trajnu životnu uspomenu”, rekla je ravnateljica Dječjeg doma Maestral Jelena Burazin.

Foto: Drago Sopta/HNS

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri