Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Delegacija HNS-a na prijemu kod splitsko-dalmatinskog župana

HNS

Srdačna dobrodošlica

Delegacija HNS-a na
prijemu kod
splitsko-dalmatinskog
župana

23.03.2023.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, predvođena predsjednikom Marijanom Kustićem, sastala se sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom, koji je tom prigodom hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uručio povelju za izniman uspjeh, promociju sporta i osvajanje brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

 

Uz prvog čovjeka hrvatskog nogometa, na prijemu kod župana bili su i izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, njegov pomoćnik Ivica Olić te tehnički direktor A i U-21 reprezentacije, Stipe Pletikosa.

U ime domaćina prijemu su prisustvovali i pročelnik Kabineta župana Davor Pavić, predsjednik Županijske skupštine Mate Šimundić i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić.

“Hvala na ovoj povelji koju smo zaslužili zbog rezultata koje smo napravili u Kataru, ali i za rezultate koji su pred nama. To nam je veliki poticaj, ali i obaveza da nastavimo raditi kvalitetno i dobro te da nastavimo uveseljavati Hrvatsku. Čast je još i veća kada znamo koji su sve velikani do sada dobili ovu povelju“, rekao je Marijan Kustić.

“Ovo je prigoda da vam se zahvalimo za rezultat u Kataru, ali i za promociju sporta i domoljublja u svijetu i Hrvatskoj. Našoj nogometnoj reprezentaciji iznad svega zahvaljujem na zajedništvu. I ovih dana, dok su boravili u Splitu, vidjeli smo brojne humanitarne aktivnosti koje su napravili. Obišli su djecu, veterane i branitelje. Gdje god se pojave, svojom plemenitošću i skromnošću pokazuju kako se brane boje svoje domovine“, istaknuo je župan Blaženko Boban.

Učitaj više

Sljedeća utakmica

Nizozemska - Hrvatska

14.06.2023.