Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija možete pronaći OVDJE.Slažem se
Gvardiol: "Ostao sam isti i držim fokus, nastojim biti što bolji"
foto: Drago Sopta/HNS

Reprezentacija > Muška > A

Mladi branič pod povećalom

Gvardiol: "Ostao sam
isti i držim fokus,
nastojim biti što
bolji"

23.03.2023.
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Weibo
  • RSS

Joško Gvardiol pridružio se najavljivačima prvog kvalifikacijskog dvoboja za Europsko prvenstvo 2024. godine, u Splitu protiv Walesa.

Fokusirani 90 minuta 

"Znajući naše kvalitete, ne bismo si željeli dopustiti bilo što drugo osim obje pobjede. U svakoj utakmici moramo biti fokusirani 90 minuta, a Wales će vjerojatno pokušavati dugim loptama i moramo biti spremni na to. Nadam se da će se ponoviti atmosfera protiv Rusije, ako ne biti i bolja"

Partner u obrani

"Svejedno mi je s kime igram, prvo se moram izboriti za svoju poziciju. Dobro se slažem i sa Šutalom, i s Erlićem, i s Vidom, svi se dobro razumijemo. Drago mi je vidjeti da se Luka Vušković razvija, ima sve da postane jedan od najboljih, a i brat mu je napravio velike stvari. Bilo bi mi drago jednom zaigrati s njime"

Promjene nakon sjajnog SP-a

"Kao igrač, nastojim se poboljšati u svakom segmentu, ali posebno bih možda radio na igri glavom i pozicioniranju na terenu. Moj se život nije promijenio, ostao sam isti i držim fokus, nastojim biti što bolji. Nažalost, ne mogu izbjeći pažnju, ali moram pripaziti što govoriti. Nekad poželim manje pažnje, no moram to prihvatiti i živjeti s time"

Priče o transferu 

"Nije mi teško koncentrirati se na treninge i utakmice, to je moj posao. Znam priču da klub nije zainteresiran za moju prodaju i bilo kakva druga priča ne bi imala smisla. Najvažnije je završiti sezonu na najbolji mogući način, a onda ćemo vidjeti što i kako dalje. U dvobojima sa Cityjem bilo je nekoliko Guardiolinih riječi, ali zadržat ću to za sebe. Premiership je najbolja liga na svijetu i jednog dana se možda okušam tamo"

foto: Drago Sopta/HNS

Učitaj više