Hrvatska U-21 svladala Englesku

Bišćan: "Ova će se pobjeda pamtiti", Baturina: "Stalno vježbam, sada se isplatilo"

29.03.2023.

Bišćan: "Ova će se pobjeda pamtiti", Baturina: "Stalno vježbam, sada se isplatilo"
Foto: Getty Images

Izbornik mladih Vatrenih Igor Bišćan, kapetan Dominik Kotarski i strijelac fenomenalnog pogotka Martin Baturina prokomentirali su prijateljsku pobjedu protiv Engleske na Craven Cottageu (2:1).

Igor Bišćan

"Svakako će ovo biti među slađim skalpovima s obzirom na suparnika i ambijent. Ova će se pobjeda pamtiti, igrači će se s veseljem sjećati ove utakmice jer nije jednostavno pobijediti ovako dobru Englesku. Uvodnih desetak minuta uvijek je nezgodno protiv goropadnih momčadi, a nakon toga izgledali smo sve bolje i bolje te moram biti zadovoljan. Odigrali smo ozbiljno, a bili smo prisiljeni se braniti. Međutim, mogli smo postići i više pogodaka, ali bilo bi previše tražiti više od ovoga. Sretan sam zbog igrača, vidjeli su da su dobri kada su ozbiljni, požrtvovni i disciplinirani. Saznali smo važne stvari uoči EP-a, a mnogo će ovisiti o njihovoj formi i kontinuitetu"

Dominik Kotarski

"Mislim da smo odigrali taktički jako dobru, borbenu, pametnu i zrelu utakmicu. Dobro smo stajali od početka, makar su Englezi dobri i fizički i tehnički. Morali smo biti strpljivi i čekati svoju šansu jer smo znali da imamo kvalitetu. Pobjeda protiv Engleske daje nam dodatno samopouzdanje, ali sada se treba okrenuti Europskom prvenstvu i mislim da tamo imamo što pokazati"

Martin Baturina

"Trener me i u Dinamu odredio da izvodim prekide, a vježbam ih stalno i sada se isplatilo. Ne gledam to što sam postao viralan, imam utakmicu već u subotu i okrećem se tome. Engleska je možda i najjači suparnik, ali bili smo disciplinirani, imali smo plan"

Semafor

Više na rezultati.hns.team

Naši partneri